Βρείτε μαςΡετσίνα 15
Πειραιάς, Αττικής
Τ.Κ. 18545
Ελλάδα

E-mail: info@lelisdieselmarine.com
Τηλέφωνο: (+30) 2104127754
Fax: (+30) 2104110166

Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να παραγγείλω;

Αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Για τη δική σας διευκόλυνση είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και επιπροσθέτως υπάρχουν ενημερωτικοί πίνακες στις κατηγορίες, καθώς και φίλτρα αναζήτησης. Επιλέξτε τα επιθυμητά προϊόντα και προσθέστετα στο καλάθι. Προχωρίστε στη διαδικασία του checkout, συμπληρώνοντας και τα προσωπικά σας στοιχεία και η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε.

Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή της.

Χρειάζομαι πιστωτική κάρτα για παραγγελία;

Όχι, δε χρειάζεστε πιστωτική κάρτα ή κάποιο άλλο τρόπο ηλεκτρονικής πληρωμής. Αφότου καταχωρηθεί η παραγγελία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξόφληση της.

Πώς παραλαμβάνω τη παραγγελία μου;

Υπάρχει δυνατότητα τόσο αποστολής της παραγγελίας στο χώρο σας όσο και παραλλαβής της από το κατάστημα, ανάλογα με την επιλογή σας κατά τη διαδικασία του checkout. Σε περίπτωση αποστολής στο χώρο σας, θα επιβαρυνθήτε επιπρόσθετα με τα έξοδα αποστολής.

Μεταφορικά

Σε περίπτωση που γίνει παράδοση στο χώρο σας η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί επιπλέον με τα έξοδα αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος τους.

Ποιο είναι το κόστος του ΦΠΑ;

Ο Φ.Π.Α. είναι 23%

Για παραμεθώριες νησιωτικές περιοχές ο Φ.Π.Α. είναι 16%

Τα επαγγελματικά σκάφοι με απαλλακτικό δεν επιβαρύνονται με Φ.Π.Α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Ok