Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

 
Πως μπορώ να παραγγείλω;

Αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Για τη δική σας διευκόλυνση είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και επιπροσθέτως υπάρχουν ενημερωτικοί πίνακες στις κατηγορίες, καθώς και φίλτρα αναζήτησης. Επιλέξτε τα επιθυμητά προϊόντα και προσθέστε τα στο καλάθι. Προχωρήστε στη διαδικασία του checkout, συμπληρώνοντας και τα προσωπικά σας στοιχεία και η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή της.

 
Χρειάζομαι πιστωτική κάρτα για παραγγελία;

Όχι, δε χρειάζεστε πιστωτική κάρτα ή κάποιο άλλο τρόπο ηλεκτρονικής πληρωμής. Αφότου καταχωρηθεί η παραγγελία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξόφληση της.

 
Πώς παραλαμβάνω τη παραγγελία μου;

Υπάρχει δυνατότητα τόσο αποστολής της παραγγελίας στο χώρο σας όσο και παραλαβής της από το κατάστημα, ανάλογα με την επιλογή σας κατά τη διαδικασία του checkout. Σε περίπτωση αποστολής στο χώρο σας, θα επιβαρυνθείτε επιπρόσθετα με τα έξοδα αποστολής.

 
Ποιο είναι το κόστος του ΦΠΑ;

Ο Φ.Π.Α. είναι 23% Για παραμεθώριες νησιωτικές περιοχές ο Φ.Π.Α. είναι 16% Τα επαγγελματικά σκάφοι με απαλλακτικό δεν επιβαρύνονται με Φ.Π.Α..

 
Μεταφορικά

Σε περίπτωση που γίνει παράδοση στο χώρο σας η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί επιπλέον με τα έξοδα αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος τους.